LET OP!! WIJ ZIJN VERHUIST! PER 1 JULI BENT U WELKOM OP 'DE STUWDAM 67 in AMERSFOORT'

Welkom bij Auto Eemdijk B.V.

Ons autobedrijf is gevestigd op de De Stuwdam 67 in Amersfoort. Bij ons bent u aan het juiste adres als het gaat om jong gebruikte occasions

Auto Eemdijk B.V. is een RDW erkend autobedrijf en is aangesloten bij Nationale Autopas. Ons bedrijf heeft wat betreft de aflevering, garantie en onderhoud een naam hoog te houden. U kunt bij ons terecht voor jonge tweedehands auto’s, reparatie en het onderhoud van auto’s van diverse merken.

Autobanden Autodealers Pas RDW Erkend

Zekerheid bij aanschaf

De aanschaf van een auto met een garantie van CarGarantie is een prima deal. De wagen is grondig nagekeken en waar nodig hersteld. Dat biedt u als trotse autobezitter de zekerheid dat het voertuig in uitstekende staat verkeert. Daarnaast verstrekt uw dealer 6 of 12 maanden garantie op alle belangrijke onderdelen. Deze staan hieronder vermeld.

En u ziet: alle technische onderdelen zijn gegarandeerd!

Geen onverwachte hoge reparatiekosten

Technische mankementen kunnen bij geen enkele auto uitgesloten worden. Een garantie van CarGarantie voorkomt dat u voor onverwachte hoge reparatiekosten komt te staan

Onze garantie voorziet in de volledige vergoeding van de loonkosten.

Bij een kilometerstand van meer dan 100.000 kilometer geldt voor de vergoeding van de materiaalkosten een beperkt eigen risico. De hoogte van de uitkering is afhankelijk van het totaal aantal gereden kilometers.

Wat te doen in geval van pech?

Heeft u pech, dan laat u de auto eenvoudig bij uw dealer repareren. Deze handelt vervolgens alle administratieve zaken voor u af. Afrekening vindt snel plaats, rechtstreeks tussen CarGarantie en uw dealer. Zo heeft u er geen omkijken naar. Is uw eigen dealer ver van de plaats waar u pech heeft? Geen probleem! U meldt de het probleem telefonisch bij uw dealer. De reparatie laat u vervolgens, in overleg met uw dealer, uitvoeren in elke garage van uw merk. Ook in dit geval vindt afrekening plaats tussen CarGarantie en de dealer.

Bij Cargarantie heeft u de keuze uit twee pakketten, onderstaand vind u meer informatie over deze pakketten. Klik op de pakket van uw keuze, deze opent in een nieuw venster als PDF-bestand.